Like ons!
Hoe laat is de kwalificatie voor de Grand Prix van Monaco?

Formule 1

Hoe laat is de kwalificatie voor de Grand Prix van Monaco?

Dit weekend wordt de prestigieuze Grand Prix van Monaco verreden, waar inhalen schier onmogelijk is. Daarom is de kwalificatie misschien wel het hoogtepunt van het weekend. Doordat de dwergstaat in Europa ligt, zal de sessie op hetzelfde moment aanvangen als in Spanje.

Dat betekent dat de kwalificatie weer om 15:00 uur zal beginnen. Als er geen oponthoud is, zal om 16:00 uur iedereen weten op welke plek hij start.

Mercedes rijdt snelste ronden, Verstappen lijkt dichtbij

Afgaande op de eerste trainingen op donderdag lijkt Mercedes het te kloppen team te zijn op het krappe stratencircuit. Lewis Hamilton was beide keren het snelste, al leek Max Verstappen er in de eerste training goed bij te zitten.

De Nederlander was nog geen zes honderdsten langzamer dan de Brit in de ochtendsessie. ’s Middags kon Verstappen geen serieuze gooi doen naar de snelste tijd door een radiatorlek. Ferrari lijkt zijn zaken nog niet goed op orde te hebben, maar heeft in de derde vrije training nog de kans om iets aan die achterstand te doen. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven