Like ons!
Marko uit kritiek op Honda: 'De kwalificatiemodus is niet krachtig genoeg'

Formule 1

Marko uit kritiek op Honda: 'De kwalificatiemodus is niet krachtig genoeg'

Max Verstappen wist tijdens de kwalificatie naar aanloop van de Grand Prix van Monaco zich als derde te kwalificeren. Red Bull-adviseur Helmut Marko wil de Nederlander het liefst races zien winnen natuurlijk, maar weet dat de huidige bolide dat niet toestaat. Wel ziet hij de eerste startrij als een optie.

'We hadden één van de twee Mercedessen kunnen pakken en misschien zelfs wel de eerste startrij kunnen halen. Onze auto is heel gevoelig qua bandentemperatuur, het venster waarin de band precies goed is, is gewoon te klein', aldus de Oostenrijker volgens AMuS.

Kwalificatiemodus nog steeds te zwak bij Honda

Marko was ook niet te spreken over het vermogen dat de Honda-krachtbron momenteel levert tijdens de kwalificaties: 'We verliezen nog steeds te veel tijd in de eerste sector. De kwalificatiemodus is gewoon niet krachtig genoeg. De tijden in sector twee en drie laten echter wel zien dat we ook vooruit aan het gaan zijn.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

1 reacties

  1. MagisterS

    MagisterS

    26 May 2019 om 11:52

    Click bait of niet? Zo negatief heeft Marko het totaal niet gezegd daar! Tevens zijn jullie ook echt de enige die dit op zo'n wijze plaatsen! Belachelijk slecht gedaan dit. Ga eens zelf interviewen etc!
    Kom met iets echts in plaats van halve nep nieuws. Verander anders de naam naar f1facebook ofzo

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven