Lawrence Stroll: 'We willen met Racing Point het beste team in de paddock worden' Formule 1

Lawrence Stroll: 'We willen met Racing Point het beste team in de paddock worden'

Door Roy Bakker 03 juni 2019 | 17:30


Kledingmiljardair Lawrence Stroll ervaart komend weekend tijdens de Grand Prix van Canada voor de eerst een thuisrace voor zijn nieuwe team Racing Point. Een Canadees team in Montreal dat voor de vierde plek vecht. Als het aan hem ligt is de toekomst rooskleurig.

Jack Plooij gaf vanmorgen op de radio aan dat hij het maar niet met Lance Stroll kan vinden maar als het aan Stroll senior ligt dan blijft zijn zoon nog lange tijd in de sport aanwezig. 'Op dit moment willen we blijven vechten in het middenveld. We denken een vierde plek in het constructeurskampioenschap te kunnen halen. Op de lange termijn echter willen we de besten van de paddock worden' vertelt hij de Franse krant La Presse.

Force India had niet de financiele middelen

'In 2018 hadden ze niet de financiele middelen om de auto competitief te maken voor dit seizoen. We wisten dat de eerste races moeilijk zouden worden. We zullen echter proberen om sneller te veranderen dan de andere teams.' Teambaas Otmar Szafnauer sluit zich bij zijn nieuwe baas aan: 'Mijn priorieit voor de komende jaren is om de snelste auto mogelijk te maken, daarnaast moet het team de beste plek om te werken worden'. 

Lees 2 Reacties

Tags:

Reacties

3 Jun 2019 om 20:08
Quote van Brakkie
De besten van de Paddock. Da's mooi, nu nog op het circuit.

Hahaha. En als dat niet lukt gewoon 'n beter team kopen voor zoonlief.

Brakkie
3 Jun 2019 om 18:48

De besten van de Paddock. Da's mooi, nu nog op het circuit.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws