Stroll tevreden over P9: 'Het was gewoon ballen uit mijn broek en gaan' Formule 1

Stroll tevreden over P9: 'Het was gewoon ballen uit mijn broek en gaan'

Door Roy Bakker 13 juni 2019 | 09:41


Lance Stroll in de punten, het kan zeker. Het moet gezegd: na een opgeblazen motor in VT3 wordt dat toch door menigeen als netjes beschouwd. Een negende positie wist hij te behalen nadat de Canadees voorbij Carlos Sainz en Daniil Kvyat wist te komen. 

Racing Point heeft punten te pakken, toegegeven: slechts twee. Maar toch, reden voor feest bij het Canadese team. 'Ik heb al mijn emoties op tafel gelegd en daarna van iedere minuut genoten, het was gewoon ''balls out'', aldus Stroll in gesprek met Motorsport.com

Ook teameigenaar Stroll senior, Lawrence, is tevreden: 'Dit had het hele team even nodig, ik kan niet gelukkiger zijn. We hebben dit weekend eindelijk kunnen leveren, al hoopten we vooraf wel dat beide wagens in Q3 zouden komen'.

Zoals vroeger

Teambaas Otmar Szaufnauer prijst Stroll ten slotte ook na de Canadese GP: 'Dit is de boost waar we naar zochten. We kunnen weer racen zoals vroeger het geval was. Lance heeft het geweldig gedaan, hij zorgde voor zijn remmen, de banden en hij wist het voor elkaar te krijgen om de banden tot het einde heel te houden'.   (Foto: Racing Point F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws