Like ons!
Officiële prijzen voor tickets GP Nederland bekend: goedkoopste weekendkaart 185 euro

Formule 1

Officiële prijzen voor tickets GP Nederland bekend: goedkoopste weekendkaart 185 euro

De officiële prijzen van de kaarten voor de Grand Prix van Nederland op Circuit Zandvoort zijn vandaag bekendgemaakt op de website van 'DutchGP'. De tickets zijn aan de dure kant wanneer gekeken wordt naar de toegangsprijzen bij andere Formule 1-weekenden in Europa.

De goedkoopste weekendtickets zijn 185 euro. Daarvoor kan je zelf een plekje in de duinen uitzoeken. Voor de iets betere plekken (brons II en I) betaal je respectievelijk 260 en 299 euro. Wanneer je besluit om alleen zondag te komen kijken naar de koningsklasse van de autosport, ben je zo'n 25 procent goedkoper uit. Kom je op eigen gelegenheid met de auto, dan komt daar ook nog geld voor een parkeerticket bovenop.

Wil je verzekerd zijn van het mooiste stekje op de tribune op Zandvoort? Dan moet je flink in de buidel tasten, want een 'gouden' ticket kost 510 euro. Wanneer je een iets minder grote portemonnee hebt, kan je altijd nog voor de zilveren kaarten gaan. Deze hebben een prijskaartje van tussen de 350 en 400 euro.

Vanaf welke datum kan je tickets kopen voor Nederlandse GP?

Wanneer jij hebt aangegeven op de website van 'DutchGP' in aanmerking te willen komen voor tickets, krijg je maandag 24 juni een e-mail met een unieke link waarmee je een dag later (25 juni, red.) vanaf 12:00 uur tot maximaal zes kaarten 'reserveren'. Eind juli/begin augustus maakt de organisatie vervolgens bekend of jouw reservering is toegekend of niet. Bij teveel aanvragen wordt er namelijk geloot. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Klik hier voor alle ticketprijzen. 

Bestel nu jouw Red Bull Racing 2019 Team T-Shirt!

 

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven