Like ons!
Vettel over beroep: 'Kunnen misschien informatie verstrekken die ze niet hadden'

Formule 1

Vettel over beroep: 'Kunnen misschien informatie verstrekken die ze niet hadden'

Sebastian Vettel denkt dat de nieuwe bewijzen die Ferrari kan aanleveren tegen de tijdstraf in Canada. Vrijdag zal het Italiaanse team moeten laten zien waarom het de overwinning van de race terug zou moeten krijgen.

'Mijn mening is nog hetzelfde als twee weken geleden', citeert Formule 1 Vettel. 'We willen dat ze er nog eens naar kijken.' Vettel denkt dat de bewijzen die Ferrari vrijdag aan zal voeren een nieuw licht over de situatie kunnen schijnen, waar dat eerst niet mogelijk was. 'Misschien kunnen we ze informatie verstrekken die ze op dat moment niet hadden.'

De laatste race die door een Ferrari werd gewonnen is de Grand Prix van de Verenigde Staten vorig jaar. Kimi Raikkonen legde toen beslag op de overwinning. Voor de laatste winstpartij van Vettel moeten we verder terug 2018 in. De Duitser won voor het laatst op Spa-Francorchamps in België.

'Is niet alsof we vijftien races konden winnen'

Het is dus al lang geleden dat Ferrari echt iets te vieren was, maar volgens Vettel was het daarom niet extra pijnlijk dat de Scuderia de zege werd ontnomen in Montreal. 'Het is niet alsof we al die vijftien races hadden kunnen winnen', weet de viervoudig wereldkampioen. 'Dan was het frustrerender geweest. We doen ons best. We hebben een paar kansen gehad, maar die niet kunnen verzilveren. Over het algemeen ben ik behoorlijk gelukkig met hoe het gaat.' (Foto: Ferrari F1 Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven