Raikkonen grapt: 'Dáár was mijn middelvinger voor bedoeld' Formule 1

Raikkonen grapt: 'Dáár was mijn middelvinger voor bedoeld'

Door Maurits Kappetijn 30 juni 2019 | 10:01


Een opmerkelijk moment tijdens de kwalificatie voor de Oostenrijkse Grand Prix in Q1. Kimi Raikkonen werd in de weg gereden door Lewis Hamilton en de Fin showde daaropvolgend zijn middelvinger. Voor de camera's van Sky Sports heeft Raikkonen zelf echter een heel ander verhaal.

Na de kwalificatie werd Raikkonen door de Engelse presentatoren geconfronteerd met zijn gedrag. De coureur van Alfa Romeo ontkende op hilarische wijze dat de middelvinger naar Hamilton bedoeld was. 'Oh, nee hoor! Ik keek omhoog en zag een vliegtuig. Daar was de middelvinger voor bedoeld', lacht de coureur.

Na het grapje nam de conversatie iets serieuzere vormen aan en daarbij verklaart Raikkonen dat hij geblokt werd door de regerend wereldkampioen. 'Hij blokkeerde mij. Waarschijnlijk kon hij er niet heel veel aan doen. Hij was op de verkeerde plek op de verkeerde tijd. Maar ja, regels zijn regels. Hij verdient dus een straf.' (Foto: Alfa Romeo Racing)

Denk jij dat Sebastian Vettel de snelste ronde rijdt tijdens de Oostenrijkse GP? Zet in en krijg 3,50 keer je inzet terug!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws