Like ons!
Vettel ziet ruimte voor verbetering, maar denkt dat Ferrari dicht bij Red Bull zit

Formule 1

Vettel ziet ruimte voor verbetering, maar denkt dat Ferrari dicht bij Red Bull zit

Sebastian Vettel denkt dat er een aantal dingen nog wel voor verbetering vatbaar zijn na afloop van de eerste twee vrije trainingen. De Ferrari-coureur denkt daarnaast ook dat Mercedes buiten bereik zal zijn op Silverstone.

Vettel sloot de trainingen achtereenvolgens als zesde en vierde af. Wel leek het in de middagsessie iets beter te gaan voor de Duitser, want waar het gat in de ochtend nog ruim 1,1 seconde was, zat de viervoudig wereldkampioen er in de tweede training met een verschil van nog geen halve seconde duidelijk beter bij.

'Ik ben niet helemaal tevreden. We hebben verschillende dingen geprobeerd, maar dat werkte niet allemaal', aldus Vettel tegen onder meer Motorsport.com. 'Het waren sessies met veel ups en downs, maar we hebben nog tijd. Er zit zeker nog meer in. Maar goed, op vrijdag kun je van alles proberen en dat hebben we gedaan.'

'Mercedes ziet er ijzersterk uit'

Ondanks dat hij zijn team Ferrari nog wel ziet verbeteren, zegt ook hij, net als de concurrentie van Red Bull, te denken dat Mercedes met de zege aan de haal zal gaan. 'Mercedes ziet er ijzersterk uit en daarachter zal het close worden tussen ons en Red Bull', besluit Vettel. (Foto: Ferrari F1 Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven