Ferrari moet overwerken volgens Binotto: 'Hadden te maken met zeer hoge slijtage' Formule 1

Ferrari moet overwerken volgens Binotto: 'Hadden te maken met zeer hoge slijtage'

Door Wouter Leendertsen 12 July 2019 22:07


Mattia Binotto is nog bepaald niet tevreden met hoe Ferrari het tot nu toe doet op Silverstone. Van tevoren gaf de teambaas van het Italiaanse team al aan dat de Grand Prix van Groot-Brittannië lastig zou worden voor zijn team, maar de hoge bandenslijtage is een extra bijkomend probleem voor de Scuderia.

'Er bestond geen twijfel over of Silverstone lastiger voor ons zou zijn ter vergelijking met de laatste race', begint Binotto in gesprek met RaceFans. 'Het is moeilijk om vandaag een oordeel te vellen en het is ook nog te vroeg daarvoor. We hadden te maken met zeer hoge slijtage aan de voorbanden, de linker voorband. Dat heeft echt invloed op een enkele ronde.'

'Waren best sterk in de eerste en tweede sector'

Dat zorgt ervoor dat Ferrari vannacht over moet werken volgens de teambaas, die benadrukt dat ook weer niet alles verkeerd ging. 'Als je kijkt, zie je dat we best sterk waren in de eerste en tweede sector, maar dat we zwak waren in de laatste waar we wat overstuur hadden. We zullen ons hier vanavond en vannacht op focussen.' (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Meer nieuws


Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!