Like ons!
Doornbos: 'Max laat hem staan, dit is gewoon hard racen'

Formule 1

Doornbos: 'Max laat hem staan, dit is gewoon hard racen'

Robert Doornbos en Rob Kamphues blikken bij Crashen in de keuken terug op het afgelopen raceweekend. Sebastian Vettel heeft veel kritiek te verduren gehad de afgelopen dagen, Doorbos en Kamphues doen er een schepje bovenop.

'On-board zie je dat het een rijdersfout is. Hij kan alleen maar naar buiten en kiest een gat wat er niet is. En dat handje dan ook, hé.. Dat handje', zo begon Doornbos zijn analyse van het veelbesproken incident. De heren zijn het er unaniem over eens dat Vettel hier 100% schuldig is.

Ook keken ze tussen het taart gooien door naar het gevecht tussen Charles Leclerc en Max Verstappen, de Nederlander rijdt buitenom na een inhaalpoging van de Monegask: 'Max laat hem gewoon staan, dit is gewoon hard racen.'

Vettel's vorige incidenten worden opgegraven

Ze vergelijken de crash met eerdere incidenten: 'Waar doet dit ons aan denken? Dit jaar in Bahrein; te vroeg op het gas, rijdersfout.' De presentators kijken naar het beeldmateriaal van de spin in Bahrein nadat Lewis Hamilton de Duitser passeert.

'Monza vorig jaar, Duitsland vorig jaar, Paul Ricard vorig jaar, ik denk dat hij de angst heeft dat hij het verschil bij Ferrari niet kan maken. Instinctief is hij het een beetje kwijt. Het aanbieden van zijn excuses was dan wel weer netjes', concluderen de mannen. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven