Like ons!
Marko over geruchten gesprekken Mateschitz en Wolff: 'Toto genoot van Afro-Coffee'

Formule 1

Marko over geruchten gesprekken Mateschitz en Wolff: 'Toto genoot van Afro-Coffee'

Na afloop van de Grand Prix van Oostenrijk is Toto Wolff in het motorhome van Red Bull geweest, om Red Bull-baas Dietrich Mateschitz te feliciteren met de overwinning van Max Verstappen. Althans, dat zei Wolff zelf toen hij grijnzend het pand verliet, zo schrijft Motorsport-Total.

Wolff zat namelijk een half uur in het Red Bull Energy Station in Spielberg en omdat dat wel heel lang is om alleen iemand te feliciteren, denkt het Duitse medium dat er meer besproken is tussen de teambaas van Mercedes en de eigenaar van Red Bull en Toro Rosso.

Verstappen, Gasly en Ocon

Zo werd onder meer geschreven dat Mateschitz tegen Wolff gezegd zou hebben dat hij van Max Verstappen af moet blijven. Geruchten over een mogelijk dienstverband van de Nederlander bij het Duits-Engelse team zijn er al lang, maar beide partijen hebben altijd volgehouden dat ze niet met elkaar in gesprek zijn.

Ook een overstap van Esteban Ocon, momenteel testrijder bij Mercedes, naar Red Bull zou tot de mogelijke gespreksonderwerpen gerekend kunnen worden, omdat de prestaties van Pierre Gasly nog altijd tegenvallen en men bij de Oostenrijkse renstal geen ideale kandidaat voorhanden heeft om de Fransman te vervangen.

'Waarschijnlijk heeft hij daar erg van genoten'

Maar Red Bull-adviseur Helmut Marko denkt dat Wolff met een heel andere reden lang is blijven hangen in het onderkomen van zijn team. 'Ik vermoed dat Toto zich de Afro-Coffee, die Red Bull heeft geïntroduceerd, goed heeft laten smaken. Waarschijnlijk heeft hij daar erg van genoten.' (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven