Like ons!
Vettel bekent: 'De auto speelt met mij, in plaats van andersom'

Formule 1

Vettel bekent: 'De auto speelt met mij, in plaats van andersom'

Sebastian Vettel komt met een opmerkelijk verhaal. Volgens de viervoudig wereldkampioen heeft hij de auto van Ferrari nog steeds niet onder controle. De Duister beweert dat de wagen nog altijd niet goed is afgesteld.

'De wagen speelt met mij, in plaats van dat ik met de wagen speel', begint Vettel op opmerkelijke wijze zijn verhaal ten overstaan van het Italiaanse Sky Sports. 'Dat is natuurlijk de omgekeerde wereld, want ik moet degene zijn die alles onder controle heeft. Toch lukt het ons dit seizoen maar niet om de auto goed afgesteld te krijgen, waardoor we het potentieel van de wagen niet optimaal benutten. Omdat de auto in de basis goed is, valt het me dan wel allemaal tegen.'

'Toen waren we echt snel, dat was geen truc van ons'

Vanwege die goede basis behaalde Ferrari goed testresultaten in de winter, meent Vettel. 'Toen waren we echt snel, dat was geen truc van ons. Of dat te maken had met de temperaturen daar of niet, het toonde aan dat onze auto veel potentie heeft. Maar die potentie moeten wij nog benutten.' (Foto: Ferrari F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven