Like ons!
Marko over mogelijk vertrek Vettel: 'Hij heeft een andere omgeving nodig'

Formule 1

Marko over mogelijk vertrek Vettel: 'Hij heeft een andere omgeving nodig'

Helmut Marko heeft nauw samengewerkt met Sebastian Vettel bij Red Bull. De Oostenrijker ziet bij Ferrari echter een totaal andere coureur dan degene die hij al die jaren bij de Oostenrijkse renstal zag rijden.

In Groot-Brittannië kende het seizoen van de Duitser een dieptepunt. Hij reed zijn Ferrari naar een zeventiende eindklassering na de aanvaring met Max Verstappen. Marko denkt dat Vettel een ander team dan Ferrari nodig heeft: 'Sebastian (Vettel, red.) heeft een andere omgeving nodig. Met andere woorden, hij moet van team veranderen. Ik zie alleen geen manier voor hem om dat vóór 2020 voor elkaar te krijgen.'

Marko zoekt verklaring in onzekerheid Vettel

'Je maakt fouten wanneer je niet langer zeker bent van je zaak. Dat gebeurt in het onderbewustzijn', aldus de Red Bull-adviseur volgens Autobild.

De druk op Vettel wordt bovendien ook nog eens opgeschroefd door een uitstekend presterende Charles Leclerc. De onzekerheid van zijn positie als eerste coureur en de twijfel binnen het team doen hem volgens Marko de das om. (Foto: Ferrari F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven