Like ons!
Honda staat voor een raadsel: 'Hebben geen makkelijk antwoord hierop'

Formule 1

Honda staat voor een raadsel: 'Hebben geen makkelijk antwoord hierop'

Toyoharu Tanabe, de technische directeur van Honda, heeft toegegeven dat hij verbaasd is over hoe klein het gat op Silverstone was tussen de Red Bulls en Mercedes. De Honda-topman heeft moeite met een logische verklaring voor de opmerkelijk goede prestaties.

'We moeten begrijpen in welke bochten of op welke rechte stukken onze tijden en snelheden verbeteren. Aan de hand van die data kunnen we analyseren waar we kunnen verbeteren en waarom we afgelopen races trager waren', zo opent de Japanner tegenover Motorsport.com.

Tanabe blijft een antwoord schuldig

Voorlopig heeft Honda geen verklaring voor de prestaties: 'Het is niet makkelijk om je vinger erop te leggen. Het lijkt alsof het gat kleiner is vergeleken met voorgaande races. Maar niet alleen in de race, ook tijdens de kwalifcatie. Dat is bijzonder en we hebben nog geen makkelijk antwoord hierop.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

1 reacties

  1. MisterT

    MisterT

    19 Jul 2019 om 21:00

    Wellicht heeft de motor altijd al dichter op de Mercedes gezeten dan ze dachten en nu het chassis pas beter gaat werken zien ze die snelheid nu wel terug.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven