Like ons!
'Binotto straks alleen nog teambaas en geen technisch directeur meer bij Ferrari'

Formule 1

'Binotto straks alleen nog teambaas en geen technisch directeur meer bij Ferrari'

Mattia Binotto is mogelijk binnen afzienbare tijd alleen nog teambaas van Ferrari en niet langer technisch directeur. Een team van verschillende technici zouden daarna samen de rol van td op zich nemen.

Dat meldt Motorsport.com vrijdag. Binotto is sinds het begin van dit seizoen zowel technisch directeur als teambaas, nadat toenmalig teambaas Maurizio Arrivabene vertrok. Als de in Zwitserland geboren Italiaan inderdaad vervangen wordt, is het nog niet duidelijk wie hem opvolgt.

'Post wordt verdeeld onder verschillende technici'

De van Alfa Romeo teruggekeerde Simone Resta zou volgens het medium niet de man zijn die de rol van technisch directeur op zich zou nemen. De website denkt dat Enrico Cardile, David Sanchez en Corrado Iotti van respectievelijk de chassis-, aerodynamica- en motorafdeling met zijn drieën op de post gaan zitten die momenteel door Binotto wordt bekleed.

Ferrari is tot dusver bezig aan een teleurstellend seizoen in de Formule 1. Waar de Scuderia in de wintertests het te kloppen team leek te zijn, staat de Italiaanse renstal al het gehele seizoen op achterstand ten opzichte van Mercedes. Ook won het nog geen enkele Grand Prix in 2019. (Foto: Ferrari F1 Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven