Like ons!
Gasly: 'Hockenheim is het enige circuit waar een brandblusser in mijn gezicht ontploft is'

Formule 1

Gasly: 'Hockenheim is het enige circuit waar een brandblusser in mijn gezicht ontploft is'

Pierre Gasly heeft al enige ervaring op Hockenheim. Vorig jaar werd de Fransman veertiende in de Toro Rosso, het jaar daarvoor reed hij er ook met het Formule 2-kampioenschap. Aan die race heeft hij slechte herinneringen.

In 2016 werd de Red Bull-coureur gediskwalificeerd omdat zijn brandblusser explodeerde tijdens het rijden. Hij heeft dit maar al te goed onthouden: 'Hockenheim is het enige circuit waar een brandblusser in mijn gezicht ontploft is, hopelijk blijkt de race dit jaar succesvoller!'

Gasly hoopt momentum Silverstone mee te nemen

'Ik heb zin in de volgende race, met name na het sterke weekend op Silverstone. Ik wil het positieve gevoel meenemen en een goed resultaat neerzetten', Max Verstappen's teamgenoot wist in Groot-Brittannië voor het eerst dit jaar voor hem te eindigen en wist een vierde eindklassering te verzilveren.

'Het is een spannend circuit en met name in de sector met het stadion is de baan vrij technisch en uitdagend', aldus Gasly over het Duitse circuit volgens diverse media. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven