Like ons!
Ricciardo: 'Het is zo nu en dan wat saai om altijd over de Formule 1 te praten'

Formule 1

Ricciardo: 'Het is zo nu en dan wat saai om altijd over de Formule 1 te praten'

Daniel Ricciardo rijdt inmiddels al bijna tien jaar in de topklasse van de motorsport. Doorgaans betekent dat ook dat je een appartement in Monaco op de koop toe neemt. Alhoewel het leven als Formule 1-coureur hem wel bevalt, went hij er eigenlijk nooit aan.

'Formule 1-coureur zijn ging nooit om geld. Het ging om de snelste zijn en de beste coureur worden. Het ging in mijn gedachte niet om de levensstijl, maar om naast de beste coureurs ter wereld te staan en je daarmee te kunnen meten. Het voelt nog steeds vreemd, maar op een goede manier', zo begon de Australiër tegenover F1 Racing.

Ricciardo went nooit aan het leven in Monaco

Veel coureurs wonen in Monaco of brengen er veel tijd door. Daardoor heeft the Honey Badger een vaste groep mensen die hij regelmatig ziet: 'Het is goed om hier te trainen met mooi weer en je hebt een mooi netwerkje van mensen die hier ook wonen. Maar het probleem dat je netwerk voornamelijk uit Formule 1-kennissen bestaat. Het is zo nu en dan wat saai om altijd over de Formule 1 te praten.' (Foto: Renault Sport Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven