Like ons!
Hulkenberg reageert op Horner: 'Moeilijk om te zeggen dat Max beste coureur is'

Formule 1

Hulkenberg reageert op Horner: 'Moeilijk om te zeggen dat Max beste coureur is'

Nico Hulkenberg denkt dat hij meer van Max Verstappen moet zien, voordat hij hem de beste coureur van de grid durft te noemen. Red Bull-teambaas Christian Horner noemde na de Grand Prix van Oostenrijk Max Verstappen de beste coureur van dit moment.

'Het is moeilijk om te zeggen dat Max (Verstappen, red.) de beste coureur is op de grid omdat ik weinig zicht op zijn races heb. Alleen Renault en mijn eigen prestaties interesseren me en ik zie alleen van mijzelf alle details. Ik schenk doorgaans weinig aandacht aan wat andere coureurs doen tijdens de weekenden, maar over het algemeen doet hij het dit jaar vrij aardig', zo omschreef Hulkenberg het huidige seizoen van de Nederlander volgens Insideracing.

Hulkenberg erkent graag kwaliteit

De Duitser zegt er geen enkel probleem mee te hebben om goede prestaties, ook van anderen, te benadrukken: 'Je ziet soms bijzondere dingen op het circuit. Als een collega een strakke race rijdt of een goede kwalificatieronde, dan zeg je daar wat van.'

'Natuurlijk zijn we allemaal egoïstisch en denken we allemaal dat we de beste coureur zijn, je hebt zo'n instelling en denkpatroon nodig om scherp te blijven', concludeert de voormalig Force India-coureur. (Foto: Renault Sport Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven