Like ons!
Mercedes met nieuwe livery vanwege jubilea: 'Extra speciale race'

Formule 1

Mercedes met nieuwe livery vanwege jubilea: 'Extra speciale race'

Mercedes komt komend weekend op het Duitse Hockenheim aanzetten met een nieuwe livery. De Duitse renstal heeft een aantal redenen om dit te doen. Teambaas Toto Wolff heeft zin in het evenement en verwacht een hoop support van de Mercedes-mensen.

'De volgende stop is alweer een thuisrace voor het team. Hockenheim ligt dichtbij ons hoofdkwartier in Stuttgart, dus we kijken ernaar uit om veel mensen uit onze Mercedes-familie te zien', begint Wolff zijn verhaal tegenover Motorsport.com. 'De race dit jaar is extra speciaal voor ons, want we zijn de titelsponsor van de ‘Mercedes-Benz Großer Preis von Deutschland’, wat onze tweehonderdste start zal zijn in de Formule 1. We vieren ook een ander jubileum in Hockenheim: 125 jaar aan motorsport.'

'Het was de start van een geweldige motorsporttraditie die tot op heden voortduurt'

En met die jubilea wil Mercedes dus iets speciaals doen komend weekeinde. 'In 1894 was 's werelds eerste autorace van Parijs tot Rouen en de winnende machine had een motor van Gottlieb Daimler. Het was de start van een geweldige motorsporttraditie die tot vandaag de dag voortduurt. We zijn ontzettend trots dat we het volgende hoofdstuk mogen schrijven van deze bijzondere geschiedenis en zullen ter ere daarvan een gedenkwaardige livery hebben', aldus Wolff. (Foto: Mercedes AMG F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven