Like ons!
McLaren kent uitstekend seizoen: 'Moeten doorwerken tot de fabriek sluit'

Formule 1

McLaren kent uitstekend seizoen: 'Moeten doorwerken tot de fabriek sluit'

Het team van McLaren is bezig aan een uitstekend seizoen en laat zien dat zij het vierde team van de grid zijn. De voorsprong op nummer vijf Renault bedraagt twintig punten. Carlos Sainz en Lando Norris staan in het coureurskampioenschap respectievelijk zevende en achtste, met dertig en 22 punten.

Teambaas Andreas Seidl is dan ook tevreden met hoe zijn team tot nu toe presteert. Desondanks is er van enige ontspanning geen sprake, vertelt Seidl aan Pitpass.com. 'We hebben enkele positieve resultaten behaald in de laatste paar races, maar we weten dat er geen ruimte is voor zelfgenoegzaamheid als we vooruitgang willen blijven boeken. Er kunnen altijd verbeteringen worden aangebracht. Voorafgaand aan de twee back-to-back races voor de zomervakantie, is het belangrijk dat we onze focus houden tijdens deze drukke periode en doorgaan tot de fabriek in augustus wordt gesloten.'

'Het is een collectieve inspanning die begint in de fabriek en eindigt op het circuit'

Komend weekend staat de Duitse Grand Prix op het programma. Een speciaal weekend voor Seidl, die uit Duitsland komt. 'Het wordt een speciaal moment voor mij als we naar mijn thuisland gaan. Duitsland heeft veel motorsportfans die een goede race verdienen en ik hoop dat de toekomst van het evenement snel kan worden veiliggesteld. Vanuit teamperspectief blijven we gemotiveerd om Carlos en Lando de best mogelijke tools te geven om hun werk te doen. Het is een collectieve inspanning die begint in de fabriek en eindigt op het circuit wanneer we onze auto’s op de racedag eropuit sturen.' (Foto: McLaren F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven