Like ons!
Zo kun je alsnog aan tickets komen voor de Grand Prix van Nederland

Formule 1

Zo kun je alsnog aan tickets komen voor de Grand Prix van Nederland

Dinsdag heeft de organisatie van de Nederlandse Grand Prix per mail bekendgemaakt wie er kaarten voor de race op Circuit Zandvoort hebben bemachtigd. Ook alle andere ingeschreven fans die een kaartje wilden hebben, ontvingen een mail waarin stond dat ze waren uitgeloot.

Toch betekent dat niet dat je geen kaartje kunt kopen. Alle mensen met tickets krijgen een betaallink waarmee ze binnen vijf werkdagen het geld over moeten maken. Als dat niet op tijd gebeurt, worden de tickets waarschijnlijk vergeven aan anderen. Daarnaast kan het simpelweg voorkomen dat mensen uiteindelijk de kaarten niet kunnen of willen gebruiken.

Dat gebeurt op de volgende manier. De tickets die niet zullen worden verzilverd, komen beschikbaar op een 'resell platform' dat begin 2020 wordt geïntroduceerd. Daar kun je de tickets op een betrouwbare manier kopen.

Aangeboden tickets op Marktplaats kosten duizenden euro's

Er is echter ook nog andere, dure en minder betrouwbare manier om aan een kaartje te kunnen komen. Verschillende gebruikers bieden op Marktplaats hun kaartje aan. De prijzen van die toegangsbewijzen lopen alleen nu al in de duizenden euro’s. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

1 reacties

  1. Henkstarr

    Henkstarr

    23 Jul 2019 om 18:10

    Kan me echt niet voorstellen dat je er heen gaat. Moet je type mens maar zijn die daar op af komen. Denk dat 90% nog nooit op Zandvoort is geweest en dus ook geen idee heeft wat voor een chaos het zal worden. Haha ja klinkt best gefrustreerd gelukkig ben ik al 6 jaar weg uit NL ;)

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven