Like ons!
Geen updates voor Ferrari in Duitsland, wel revanchegevoelens na crash Vettel

Formule 1

Geen updates voor Ferrari in Duitsland, wel revanchegevoelens na crash Vettel

Voor Ferrari zijn komend raceweekend geen nieuwe onderdelen die zullen bijdragen aan een resultaat, laat het Italiaanse team weten. De equipe uit Maranello focust zich op de ontwikkeling van de auto voor de rest van het jaar en focust daarbij op grote verbeteringen. Wel staat er voor Sebastian Vettel op Hockenheim veel op het spel bij de Duitse Grand Prix.

De concurrentiestrijd vooraan het veld lijkt hevig. Nu Red Bull langszij lijkt te komen met Ferrari is het spannend aan de top in de koningsklasse en dus kunnen updates het verschil maken. Ferrari-teambaas Mattia Binotto laat echter weten dat er geen updates zullen zijn voor de rood-zwarte auto van zijn team.

'We gaan de strijd aan met dezelfde auto als in Groot-Brittannië, mede omdat de twee circuits veel gemeen hebben wat betreft de dynamiek en de bochten. Wel hebben we na de race op Silverstone veel data geanalyseerd, waarmee we in Duitsland beter voor de dag willen komen. We moeten immers op en top zijn; het is de thuisrace van Sebastian Vettel.

Diezelfde Vettel voelt dat het voor hem net een andere race is dan anders. 'Het is een thuisrace. De tribunes zullen vol trotse Duitsers zitten. Dat brengt extra druk met zich mee, maar het is vooral erg leuk. Vorig jaar maakte ik een grote blunder door door een rijdersfout uit te vallen. Dit jaar ga ik dus revanche nemen', aldus de coureur in een persbericht van zijn team. (Foto: Ferrari F1 Team)

De fout die Vettel een DNF bezorgde op Hockenheim, 2018

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven