Russell verwacht in 2020 voor Williams te rijden: 'Alleen als Mercedes belt niet' Formule 1

Russell verwacht in 2020 voor Williams te rijden: 'Alleen als Mercedes belt niet'

Door Corwin Kunst 25 juli 2019 | 16:28


George Russell debuteert dit jaar in de Formule 1, maar de jonge Brit wist tot op heden nog geen punten te pakken in de koningsklasse van de autosport. Dat ligt echter meer aan zijn Williams-bolide, die allesbehalve competitief is. Toch houdt Russell vertrouwen in zijn werkgever, zo stelt hij in Duitsland.

Russell declasseert teamgenoot Robert Kubica dit jaar, maar hij is niet bezig met mogelijke interesse van andere teams. De Mercedes-junior lijkt de Britse renstal trouw te blijven. 'De enige manier waarop ik volgend jaar niet bij Williams rij, is als ik de kans krijg bij Mercedes. Ik ben op dit moment echter volledig gecommitteerd aan Williams', wordt hij geciteerd door GPToday.

De rijder van de Britse renstal verwacht de komende jaren een sterker Williams. 'Met alles wat we nu doen, werken we ook naar de auto van volgend jaar toe, zodat die op een stuk hoger niveau kan acteren dan onze huidige auto', aldus de Formule 2-kampioen van 2018. 'Als de kans voorbij komt bij Mercedes, dan zou dat natuurlijk fantastisch zijn, maar momenteel speelt dat in mijn hoofd nog geen rol.' (Foto: Williams F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws