Steiner gaat 'écht niet' kijken naar Netflix-serie: 'Ik scheld teveel met het F-woord' Formule 1

Steiner gaat 'écht niet' kijken naar Netflix-serie: 'Ik scheld teveel met het F-woord'

Door Maurits Kappetijn 27 juli 2019 | 09:28


Afgelopen week werd er officieel bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen aankomt van de Formule 1-serie op Netflix, Drive to Survive. Seizoen één, dat voorafgaand aan het huidige seizoen uitgebracht werd, bleek een succes. Vooral Haas-teambaas Guenther Steiner bleek een opvallend personage. De Zuid-Tiroler is blij met de serie, maar gaat zeker niet kijken.

Steiner blikt met de NOS terug op het succes van het eerste seizoen van de Netflix-serie. 'Het werkte. Heel veel mensen hebben via de serie de Formule 1 ontdekt. De sport is wereldwijd een beetje op de kaart gezet, dat was erg goed. We kunnen de sport nu nog meer in de etalage te zetten door er een tweede seizoen achteraan te gooien. Ook Mercedes en Ferrari doen nu mee, dat is fantastisch.'

Steiner kan niet kijken naar scheldend zelfbeeld

Steiner is echter niet van plan om zichzelf terug te kijken. 'Dat heb ik met het vorige seizoen ook niet gedaan. Ik heb geen enkele aflevering gekeken. Ik laat het mijn dochter ook niet zien, eerlijk gezegd. Ik scheld immers te vaak met het F-woord.' (Foto: Haas F1 Media)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

René1958
27 Jul 2019 om 10:37

Prachtige kerel die Günther

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws