Like ons!
Champagne voor Toro Rosso-duo: 'We danken de regengoden'

Formule 1

Champagne voor Toro Rosso-duo: 'We danken de regengoden'

P3 en P6 voor Daniil Kvyat en Alexander Albon. Daarmee scoorde Scuderia Toro Rosso 23 WK-punten en meer dan verdubbelde het team de score tot dusver in 2019. Alle reden voor een feestje bij het kleine Italiaanse team.

'Ik ben bijna teleurgesteld met P6', straalde Alexander Albon na de race. 'Ik heb best een flinke periode op P4 rondgereden en dan is genoegen nemen met zesde natuurlijk lastig, maar we hebben een topdag gehad. Danny (Kvyat, red) op het podium, ikzelf zesde. Prachtig. Ik was aan het begin van de race een beetje zenuwachtig omdat ik nog niet in deze omstandigheden in de Formule 1 gereden had, maar het is me heel goed bevallen.'

Regengoden

Teambaas Franz Tost feliciteerde zijn team met de behaalde prestaties: 'Allereerst moeten we natuurlijk Max Verstappen en Honda feliciteren, maar ik wil ook heel graag Daniil en Alex feliciteren. Zij hebben een fantastische race gereden. Ze hadden allebei op het podium kunnen staan, maar de strategie met Daniil op de optieband pakte net iets beter uit. We hebben een karrenvracht aan WK-punten gepakt en ik ben iedereen binnen Toro Rosso dankbaar die dat mogelijk heeft gemaakt.' (Fotocredit: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven