Haas-coureurs verbijsteren Steiner: 'Ik denk dat dat maar moet gebeuren' Formule 1

Haas-coureurs verbijsteren Steiner: 'Ik denk dat dat maar moet gebeuren'

Door Glenn van der Straten 30 juli 2019 | 10:16


Guenther Steiner was verbijsterd toen hij tijdens de Duitse Grand Prix zag dat zijn Haas-coureurs Kevin Magnussen en Romain Grosjean elkaar wederom toucheerden. Dat was ook al het geval op Silverstone, toen ze elkaar uit de race reden. Steiner weet momenteel even niet zo goed wat hij moet doen met de twee coureurs.

'Ik was net zo verbaasd als ieder ander, dat na wat er op Silverstone gebeurde, ze het gewoon weer doen', vertelt de teambaas van Haas tegenover de Formula 1. 'Ik heb na de race nog niet met ze gesproken. Dat doe ik voor Boedapest en dan wordt duidelijk wat ik wel en niet ga doen. Als ze het niet snappen, dan moet ik ze per race en per ronde vertellen wat ze moeten doen. Ik denk dat dat maar moet gebeuren.'

'Ik ben verbijsterd door dit verhaal'

Uiteraard brengt Steiner dat met enige ironie, eraan toevoegend dat hij dan net zo goed zelf kan rijden, maar dat dat dan niet zo snel gaat. Wel wil hij snel met een oplossing komen. 'Ik heb het incident nog niet in de herhaling gezien. Ik moet ernaar kijken en daaruit conclusies trekken. We zijn niet zo snel, dus we kunnen geen afleidingen gebruiken en ook geen botsingen met elkaar of met een ander. Maar ik ben wel verbijsterd door dit verhaal.' (Foto: Haas F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws