Like ons!
Doornbos: 'Zou mij niet verbazen als Kvyat wordt gepromoveerd naar Red Bull'

Formule 1

Doornbos: 'Zou mij niet verbazen als Kvyat wordt gepromoveerd naar Red Bull'

Robert Doornbos is zeer enthousiast over de race van Daniil Kvyat op Hockenheim. De Rus, die in 2016 bij Red Bull plaats moest maken voor Max Verstappen, behaalde dit weekend een derde plaats voor Toro Rosso in de natte Duitse Grand Prix.

'Het was alweer een paar jaar geleden dat zij een podium scoorden', zegt Doornbos over Toro Rosso in zijn videocolumn voor Ziggo Sport. Datzelfde gold overigens voor Daniil Kvyat. 'Je moet het zo zien: het is de eerste podiumfinish van zijn tweede Formule 1-carrière', refereert de oud-coureur naar de Rus, die achtereenvolgens bij Red Bull en Toro Rosso moest plaatsmaken, om daar vervolgens weer naartoe terug te keren.

'Hij is natuurlijk even weggeweest en heeft zichzelf verbeterd, enorm verbeterd zelfs', vindt Doornbos, die denkt dat Kvyat misschien zelfs weer eens bij Red Bull in zou kunnen stappen. 'Hij is toch wel klaar voor het grote werk dus het zal mij niet verbazen als die wordt gepromoveerd naar Red Bull Racing.' (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven