Grosjean: 'Inhalen is net als het hebben van seks' Formule 1

Grosjean: 'Inhalen is net als het hebben van seks'

Door Quin de Jong 02 augustus 2019 | 22:43


Romain Grosjean kende een lastige vrijdag in Hongarije. Waar teamgenoot Kevin Magnussen een vijfde tijd wist te noteren in de eerste en droge vrije training, kwam de Fransman in dienst van Haas niet verder dan een twaalfde tijd. In gesprek met diverse media licht hij toe hoe dat kan.

Het team van Haas moet vrijdag een kreet van vreugde hebben geslaakt toen Kevin Magnussen na VT1 een vijfde tijd noteerde. Het geplaagde team, dat getuige de vele aanvaringen van beide coureurs op de baan eerder een gevecht met zichzelf voert dan met anderen, kende dit seizoen immers nog weinig successen. Romain Grosjean, die twaalfde eindigde in VT1, analyseert de vrijdag als volgt. 'We weten dat één van de pakketten veel beter werkt als het koel is', duidt de Fransman op het pakket van teamgenoot Kevin Magnussen. 'Zo kon je zien dat Kevin (Magnussen, red.) het op vrijdag in Hockenheim erg lastig had, want toen was het enorm warm. Ik was daarentegen snel op dat moment. Op de zaterdag, toen het koeler was draaide de situatie juist om', geeft Grosjean aan. 'Vandaag kende we eenzelfde situatie'.

Incidenten

In hetzelfde gesprek gaat Grosjean ook nog even kort in op de recente incidenten met zijn teamgenoot. 'Binnen het team is er geen nummer 1 en nummer 2, dus we moeten van situatie tot situatie bekijken wat het beste is voor het team. Zolang we in het belang van het team blijven handelen is er niet aan de hand', meent de Haas-coureur. Op de vraag waarom het dan toch weer fout ging tussen beide in Duitsland antwoord Grosjean metaforisch: 'Inhalen is als het hebben van seks. Als een van beiden het niet wil, dan werkt het niet!' (Foto: Haas F1 Team)

Lees 3 Reacties

Tags:

Reacties

johnnybgood
3 Aug 2019 om 09:42
Quote van bullfrog
als dat waar is heeft hij weinig sex

en op zeker slechte sex,met die knoflookstick van ,m....

bullfrog
3 Aug 2019 om 01:11

als dat waar is heeft hij weinig sex

Braakbal
3 Aug 2019 om 00:13

Meer dominantie tonen Grosjean.......

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws