Like ons!
Eerste reactie Albon op aanstelling bij Red Bull: 'Ik heb mijn zwembroek aan!'

Formule 1

Eerste reactie Albon op aanstelling bij Red Bull: 'Ik heb mijn zwembroek aan!'

Alexander Albon heeft op Twitter een eerste reactie gegeven op zijn aanstelling bij Red Bull. De Thaise Brit racete dit seizoen voor Toro Rosso, maar hij wisselt van plek met Pierre Gasly. Na de zomerstop rijdt hij direct als teamgenoot van Max Verstappen.

'Het is surrealistisch dat ik deze enorm grote kans heb gekregen van Red Bull. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor het geloven in mij en voor dit mogelijk maken. Het is een grote sprong in het diepe, maar ik heb mijn zwembroek aan!', schrijft een humorvolle Albon in zijn eerste tweet.

'Ik wil iedereen bedanken van Toro Rosso'

Daarna uit hij nog een bedankwoordje richting zijn oude team. 'Ik wil iedereen bedanken van Toro Rosso. Met name Franz Tost (teambaas, red.), voor de enorme kans die ik kreeg in de Formule 1 en de eindeloze support tijdens mijn eerste jaar! Nu focus ik me op mijn eerste race met het team in Spa.'

Albon is momenteel bezig aan zijn eerste jaar in de koningsklasse van de autosport. De 23-jarige coureur heeft dus twaalf races voor Toro Rosso gereden, met P6 in Duitsland als beste resultaat. Op de Hockenheimring maakte hij zijn eerste regenrace mee. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Bekijk hier de tweets van Albon

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven