Like ons!
Mooie toekomst verwacht voor Verstappen: 'Jarenlange dominantie met Honda'

Formule 1

Mooie toekomst verwacht voor Verstappen: 'Jarenlange dominantie met Honda'

Max Verstappen en Red Bull willen in 2020 voor de wereldtitel gaan. Aangezien de reglementen dat jaar nagenoeg hetzelfde zijn als die van dit jaar, zijn de updates die dit seizoen nog komen meteen belangrijk voor volgend jaar. Zo wordt er reikhalzend uitgekeken naar de motorupdate die Honda in Monza met zich meebrengt.

Het doel is om het gat met Mercedes dan weer te verkleinen. Stefan Johansson denkt dat de combinatie tussen Honda en Verstappen een gouden kan zijn. De voormalig Formule 1-coureur, die in de tachtiger jaren zelf reed met een Honda-aangedreven wagen, voorspelt een prachtige toekomst voor zowel Red Bull-coureur Verstappen als Honda. 'Ik denk dat het begin van een nieuw tijdperk is', aldus de Zweed tegenover GrandPrix247.

'Verstappen en Honda gaan waarschijnlijk voor vier of vijf jaar domineren'

Als de voorspelling van Johansson uitkomt, dan liggen er meerdere wereldtitels in het verschiet voor de 21-jarige Nederlander. 'Ik zei het vorig jaar ook al, maar Verstappen en Honda zullen gaan domineren voor waarschijnlijk een jaar of vier, vijf. Ze zullen het voor elkaar krijgen. Als Honda er echt vol voor gaat, dan lukt het ze uiteindelijk altijd. Als dat het geval is, dan zijn ze niet meer te stoppen.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven