Like ons!
Ricciardo vreest voor doel 2020: 'Moeten grotere stappen zetten'

Formule 1

Ricciardo vreest voor doel 2020: 'Moeten grotere stappen zetten'

Wil Renault in 2020 regelmatig voor podiumplekken strijden, dan zal het zich in de tweede seizoenshelft flink moeten verbeteren. De doelstelling om dit jaar 'best of the rest' te worden zal al moeilijk zat worden, gezien de zesde plaats. De achterstand op nummer vier McLaren bedraagt 43 punten.

Daniel Ricciardo beseft maar al te goed dat er flinke verbeteringen moeten worden doorgevoerd, laat hij weten tegenover Racefans.net. 'We zijn te wisselvallig geweest en moeten het dus beter doen. Als we in 2020 podiumplekken willen halen, dan moeten we in de tweede seizoenshelft grotere stappen zetten.'

'Wij moeten straks bijvoorbeeld vaker in de top-zes eindigen'

Momenteel gaat het bij Red Bull, het vorige team van Ricciardo, voor de wind. De Australiër had gehoopt dat het bij Renault ook naar verwachting zou gaan. Tot nog toe is dat niet het geval. 'Ik had gehoopt dat het beter zou gaan, maar ik wist al wel dat het tijd zou kosten. Als we ons in de tweede seizoenshelft niet verbeteren, dan hebben we het wel minder goed gedaan dan vooraf verwacht. Wij moeten straks bijvoorbeeld vaker in de top-zes eindigen.' (Foto: Renault Sport Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven