Like ons!
Hamilton geniet van Red Bull en Honda: 'De strijd zal doorgaan'

Formule 1

Hamilton geniet van Red Bull en Honda: 'De strijd zal doorgaan'

Tijdens de laatste Grand Prix, in Hongarije, was er een bijzondere strijd te zien tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Laatstgenoemde lag lang voor, maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de Brit. Hamilton kijkt met bewondering naar Red Bull en Honda.

'Het is echt fantastisch om de progressie van Red Bull te zien. Het circuit van Hongarije, daar is Red Bull de afgelopen jaren telkens snel op geweest', steekt Hamilton van wal tegenover Crash.net. 'Het is ook geweldig om de progressie van Honda te zien. Ze hebben veel vermogen in hun motor. De Red Bull-wagen was sneller dan ons op een enkele ronde. We dachten dat we tijdens de race redelijk gelijk zouden zijn, maar we waren maar net in staat ze bij te houden en hun tijden te evenaren.'

'Waarschijnlijk komt Ferrari er ook nog aan'

De vijfvoudig wereldkampioen verwacht dat tijdens de tweede seizoenshelft Mercedes en Red Bull de strijd met elkaar zullen voortzetten. 'Het zal wel zo doorgaan tijdens de komende races. Zelfs op de snellere circuits. Hun motor zal geweldig zijn in Monza, dus hopelijk zien we deze strijd de rest van het seizoen doorgaan. En waarschijnlijk komt Ferrari er ook nog aan, ergens tijdens de komende races.' (Foto: Mercedes AMG F1)

F1 Maximaal zoekt nog een parttime redacteur!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven