Like ons!
Massa plaatst Verstappen boven Leclerc: 'Nu pas echte titelkandidaat'

Formule 1

Massa plaatst Verstappen boven Leclerc: 'Nu pas echte titelkandidaat'

Felipe Massa werd als jonge jongen binnen gebracht bij Ferrari, en nu ziet hij hetzelfde gebeuren met Charles Leclerc. De Monegask rijdt sinds dit jaar voor de Italiaanse renstal en doet het, ondanks wat foutjes, naar behoren en heeft zijn potentie meermaals laten zien. Desondanks schat Massa Red Bull-coureur Max Verstappen een stukje hoger in.

Dat laat hij weten aan La Stampa. 'Het is prachtig om te zien dat Ferrari met Leclerc een jonge coureur heeft gekozen. In hem zie ik veel van mezelf terug. Ik ben ervan overtuigd dat hij de toekomst van de Formule 1 is, hij is een uitstekende coureur. Ferrari neemt dan ook weinig risico met deze keuze. Hij is snel, intelligent en kan nog veel beter worden. Hij bezit alle kwaliteiten, alleen mist hij een auto waarmee hij kan vechten voor de wereldtitel.'

'Voor mij is Verstappen nu pas echt een titelkandidaat geworden'

Massa weet nog één aspect op te noemen waar het Leclerc aan ontbreekt: ervaring. En dat heeft Verstappen inmiddels wel. 'Leclerc heeft minder ervaring dan Verstappen en dat zie je ook. Maar eerlijk is eerlijk, Verstappen laat pas dit jaar zien volwassener te zijn geworden. Die kwaliteit heeft hij toegevoegd aan zijn twee voornaamste kwaliteiten, snelheid en karakter. Voor mij is hij nu pas echt een titelkandidaat geworden.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

1 reacties

  1. Epol611

    Epol611

    14 Aug 2019 om 18:26

    Komt wel erg moeilijk zijn strot uit.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven