Like ons!
Vettel ziet dat het beter moet: 'Kritisch blijven op mijn geleverde prestaties'

Formule 1

Vettel ziet dat het beter moet: 'Kritisch blijven op mijn geleverde prestaties'

Sebastian Vettel draait met Ferrari wederom geen geweldig seizoen. De Duitser staat momenteel 96 punten achter Lewis Hamilton in de WK-stand en dat lijkt niet meer ingehaald te kunnen worden. Het is nu een kwestie van het seizoen afsluiten en doorontwikkelen voor volgend seizoen.

De Ferrari-coureur is in ieder geval duidelijk. 'Ik moet kritisch op mezelf blijven, omdat ik hier en daar niet het beste werk heb geleverd', begint Vettel tegenover Formula 1. 'Dat is iets waar ik me op moet concentreren en beter in moet worden tijdens de tweede helft van het seizoen, dat moet worden aangepakt.'

Vettel beseft dat alles beter kan en dan ook moet in de tweede seizoenshelft. 'Ik denk dat het een beetje op en neer ging, sommige races waren beter, sommige races waren slechter. Maar zeker de laatste paar races waren misschien iets beter voor mij, terwijl sommige races in het begin wat moeilijker waren toen we veel dingen probeerden. Ik denk dat het duidelijk is dat we niet zijn waar we willen zijn.' (Foto: Ferrari F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven