Like ons!
Hamilton voelt hete adem Verstappen: 'Max is geen broekie meer'

Formule 1

Hamilton voelt hete adem Verstappen: 'Max is geen broekie meer'

Na zes races leken veel Formule 1-fans alweer klaar met het 2019-seizoen. Mercedes scoorde het ene na het andere één-tweetje en de concurrentiestrijd tussen de top drie was ver te zoeken. Plots kwam daar de wederopstanding van Red Bull, met Max Verstappen die twee maal wist te winnen voor de zomerstop. Lewis Hamilton voelt dan ook steeds meer druk van Red Bull en haar Nederlandse rijder.

Hamilton, leider in het klassement, kende een gemakkelijke seizoensopener. Ondanks dat teamgenoot Valtteri Bottas sterk aan het nieuwe jaar begon, won hij al snel de strijd binnen het team van Mercedes. Toch lijkt Verstappen langzaam maar zeker een nieuwe concurrent als het gaat om de prijzen. 'Red Bull heeft een grote stap gemaakt', zegt Hamilton op Formula1.com. 'Ze hebben een betere motor, daarin zijn ze echt beter geworden.'

'Ze worden alsmaar sterker, dat zie je ook met Max nu. Je ziet gewoon dat Max geen broekie meer is. Hij is volwassen geworden in de sport en hij heeft al veel ervaring ondanks zijn jonge leeftijd. De druk neemt dus zeker toe, voor mij en het team. Of ik dat erg vind? Helemaal niet. Het is juist goed om meer strijd te zien in de Formule 1', aldus de Brit. 

Ook Charles Leclerc gezien als groter wordende dreiging

Niet alleen Verstappen is een beoogd titelkandidaat voor de toekomst, ook Charles Leclerc klopt op de deur. 'Hij zit nog maar in zijn tweede seizoen, dus hij moet nog veel leren. Hij is wel al erg snel. Hij kan dus alleen nog maar beter worden. Hij is iemand om goed in de gaten te houden.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

2 reacties

2 reacties

 1. ouwebouwe1

  ouwebouwe1

  19 Aug 2019 om 11:32


  ALLES KAN JE MISSEN,NOU ALLES,MAAR FORMULE 1 NIET..WAS HET MAAR SEPTEMBER
 2. ouwebouwe1

  ouwebouwe1

  19 Aug 2019 om 11:30

  FIJN,DAT LEWIS DE KLASSE VAN MAX ERKENT EN HEEFT ER ZELF OOK VOORDEEL VAN!!!

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven