Wolff vreest Verstappen niet: 'Verwacht een sterk Ferrari' Formule 1

Wolff vreest Verstappen niet: 'Verwacht een sterk Ferrari'

Door Glenn van der Straten 19 augustus 2019 | 10:44


Tijdens de laatste vier races voor de zomerstop deed Max Verstappen duidelijk van zich spreken. Hij won de Grands Prix van Oostenrijk en Duitsland, pakte voor het eerst in zijn carrière poleposition, in Hongarije, en had in Groot-Brittannië het podium gehaald als Sebastian Vettel hem niet van de baan reed.  

Met die prestaties doorboorde hij de dominantie van Mercedes. De Duitse renstal was tot aan Oostenrijk de absolute alleenheerser van het seizoen. De overwinning van Verstappen op de Red Bull Ring was dan ook een grote verrassing. Mercedes viel daar vanwege het warme weer flink tegen. 

'Bij Spa en Monza verwacht ik een zeer sterk Ferrari'

Ondanks de goede prestaties van Red Bull-coureur Verstappen, vreest Mercedes-teambaas Toto Wolff hem niet tijdens de tweede seizoenshelft. 'Nee, dat hangt af van de circuits. Bij Spa en Monza verwacht ik een zeer sterk Ferrari.' Of Mercedes aan de 21-jarige Nederlander denkt voor in 2021? 'Dat is te ver in de tijd. We vechten voor de titel van 2019 en plannen voor 2020', aldus Wolff tegenover La Gazzetta dello Sport. (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws