Schumacher looft Honda: 'Red Bull en Toro Rosso profiteren' Formule 1

Schumacher looft Honda: 'Red Bull en Toro Rosso profiteren'

Door Glenn van der Straten 20 augustus 2019 | 10:42


Red Bull presteerde onder leiding van Max Verstappen de laatste weken voor de zomerstop uitstekend en dat is ook bij Ralf Schumacher niet onopgemerkt gebleven. De analist van Sky Sports vertelde aan zijn werkgever dat voor hem de Duitse Grand Prix op de Hockenheimring het absolute hoogtepunt van het seizoen tot nu toe is.

'Dat was een hoogtepunt voor elke Formule 1-fan', meent Schumacher. 'Er was constant spanning dankzij het weer. Een betere reclame kon de Formule 1 niet wensen, zeker na de felle kritiek die op de sport losbarstte na de race in Frankrijk.' Op Paul Ricard werd er een oersaaie race gereden, waarbij in ieder geval dit seizoen van de koningsklasse van de autosport bijna afgeschreven werd. 

'Honda heeft geweldig werk geleverd en daar profiteren beide teams van'

Schumacher is content met de opmars van Red Bull en Verstappen. Hij geeft daarvoor veel credits aan Honda. 'Red Bull en Toro Rosso hebben allebei een stap voorwaarts gezet. Dat komt waarschijnlijk doordat ze nu met Honda samenwerken, naast dat ze al goede aerodynamica hadden. Honda heeft geweldig werk geleverd en daar profiteren beide teams van.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws