Diner met Jos Verstappen volgens Wolff onmogelijk: 'Hooguit een drankje' Formule 1

Diner met Jos Verstappen volgens Wolff onmogelijk: 'Hooguit een drankje'

Door Glenn van der Straten 20 augustus 2019 | 11:43


De geruchten over een overstap van Max Verstappen naar Mercedes werden gevoed door gesprekken die Mercedes-teambaas Toto Wolff voerde met Jos Verstappen. Wolff zegt echter aan telerreport.com dat die gesprekken over heel andere onderwerpen gingen en dat Verstappen op zijn plek zit bij Red Bull.

Wolff zou in Boedapest gezien zijn met Jos Verstappen tijdens een uitgebreid diner. 'Dat is niet helemaal waar, want met Jos diner je nooit. Met hem doe je hooguit een drankje', lachte Wolff. Om vervolgens op serieuze toon te vervolgen: 'Ik heb inderdaad gesproken met Jos, dat doen we vaak. Maar het ging niet over een stoeltje voor Max bij Mercedes in 2020. Hij staat nog steeds onder contract bij Red Bull en dat respecteren wij. Wie weet wat er gebeurt na 2020, maar op dit moment zit hij bij Red Bull op de juiste plek.' 

'Max is enorm gegroeid en presteert dit jaar erg goed'

Wolff is onder de indruk van de 21-jarige Verstappen. Hij vindt dat Verstappen zich heeft ontwikkeld, zowel op als naast de baan. 'Max is enorm gegroeid en presteert dit jaar erg goed. Je zult nooit meer een onwaarheid van hem horen over Honda of over Red Bull. Dat zie ik graag bij een F1-coureur.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Profiteer nu van de Summer Sale bij Fuel For Fans!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!

Meer nieuws