Like ons!
Norris blij met nieuwe medewerkers McLaren: 'Sfeer stuk positiever'

Formule 1

Norris blij met nieuwe medewerkers McLaren: 'Sfeer stuk positiever'

McLaren presteert dit seizoen uitstekend en Lando Norris weet wel hoe dat komt. Dat zijn team vierde staat in het constructeurskampioenschap, en zich dus momenteel ‘best of the rest’ mag noemen, heeft volgens de Britse coureur te maken met het feit dat er veel nieuwe mensen werken bij de Britse renstal.

Daardoor is de sfeer volgens Norris een stuk positiever geworden, laat hij weten aan Crash.net. 'De sfeer is een stuk positiever dan tijdens de laatste jaren. Niet alleen door Carlos (Sainz, red.) en ik, maar dankzij iedereen. Carlos en ik hebben er slechts een beetje effect op. Het komt met name door het feit dat er veel nieuwe mensen bij zijn gekomen. Iedereens vastberadenheid is dus opgefrist.'

'Ik wil iedereen helpen zodat we in de toekomst weer om podiumplekken gaan vechten'

Voor Norris is het even wennen, racen in de Formule 1. De jongeling was in de lagere klassen gewend om voor het podium te rijden, maar in de koningsklasse van de autosport heeft hij een andere rol. 'Nu weet ik dat ik niet ga winnen, die kans is heel klein. Maar ik ben vastbesloten om het team, iedereen om mij heen en mijzelf te helpen zodat we in de toekomst weer voor podiumplekken kunnen gaan vechten.' (McLaren F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven