Like ons!
Zomerupdate van Honda: 'Zij verbeteren en analyseren, wij doen dat ook'

Formule 1

Zomerupdate van Honda: 'Zij verbeteren en analyseren, wij doen dat ook'

Toyoharu Tanabe heeft zich uitgelaten over de progressie bij de Japanse motorfabrikant die dit jaar Red Bull Racing van motoren voorziet. Om Mercedes vaker af te troeven dit jaar zal er nog een inhaalslag gemaakt moeten worden, daarom zitten de ingenieurs ook tijdens de vakantie niet stil.

'We werken keihard tijdens de vakantie. Niet continu - de ingenieurs krijgen ook dagen vrij - maar we blijven ontwikkelen en moeten de andere teams bijhouden. Zij verbeteren en analyseren, wij moeten dat ook te doen. Het is hetzelfde verhaal als de rest van het jaar', aldus de Japanner tegenover RACER.

Christian Horner werd tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Grand Prix van Hongarije gevraagd of hij gridstraffen verwachtte in de races na de winterstop: 'Ongetwijfeld', was zijn antwoord.

Honda en Red Bull naderen gridstraffen

'Zoals al bekend is hebben we in Frankrijk de derde krachtbron al geïntroduceerd. Dit betekent dat elke volgende ontwikkeling tot een penalty zal leiden. We winnen stap voor stap tijd. Of de stap klein of groot is, is nog moeilijk te zeggen. Wel boeken we vooruitgang en daar willen we mee door gaan', vervolgt Tanabe.

Over wanneer de gridstraf gepakt zal worden geïncasseerd door de Oostenrijkse renstal laat de Honda-topman weinig los: 'We overleggen continu over op welk circuit we de volgende update zullen introduceren.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

1 reacties

 1. Shrek

  Shrek

  22 Aug 2019 om 12:09

  Christian Horner werd... gevraagd of hij gridstraffen verwachtte in de races na de winterstop:
  *(Na de winterstop is dus volgend seizoen Christian.)

  Over wanneer de gridstraf gepakt zal worden geïncasseerd door de Oostenrijkse renstal.... ..?..

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven