Like ons!
Honda looft Verstappen: 'Belangrijk om een coureur van deze klasse in je team te hebben'

Formule 1

Honda looft Verstappen: 'Belangrijk om een coureur van deze klasse in je team te hebben'

Honda-topman Masashi Yamamoto heeft aangegeven dat ze Max Verstappen als cruciale schakel zien in het succes dat het team geboekt heeft dit jaar. De Japanners zijn zeer te spreken over de prestaties van de Nederlander en laten dit duidelijk merken.

'Hij is heel erg belangrijk voor ons. Het is belangrijk om een coureur van deze klasse in je team te hebben. Hij rijdt uitstekend maar communiceert ook waanzinnig goed met de ingenieurs. Hij kan hele accurate feedback geven met betrekking tot het chassis en de motor. Het is fantastisch om met hem te mogen werken', aldus Yamamoto volgens Autosport.

Verstappen onder de indruk van Honda

De bewondering is wederzijds. Dit blijkt alleen al uit het feit dat de Red Bull-coureur tot nu toe geen publiekelijke kritiek geleverd heeft op de motorleverancier. Renault was vaak genoeg de sigaar in de afgelopen seizoenen wanneer het mis liep of te weinig vermogen leverden.

'Toen Max naar de fabriek van Honda in Sakura kwam in 2017, leek hij enorm onder de indruk van het complex. Hij had het naar zijn zin en misschien heeft hij zich toen al positief ingesteld op de samenwerking met ons', concludeert de Japanner. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven