Update | Norris op tijd hersteld van blessure voor Grand Prix van België Formule 1

Update | Norris op tijd hersteld van blessure voor Grand Prix van België

Door Maurits Kappetijn 27 augustus 2019 | 17:44


Het is nog niet zeker of Lando Norris 'gewoon' deel kan nemen aan de Grand Prix van België. De coureur van McLaren heeft te kampen met een peesontsteking. 

Dat liet de Engelsman zondagavond zien op Twitch, het kanaal waar hij regelmatig simulator-sessies met onder meer Max Verstappen streamt. Norris was zondag te gast bij de MotoGP op Silverstone en daar ging het mis. 'Ik heb zoveel gelopen vandaag en ik heb mezelf verwond, het doet ontzettend pijn.'

Toch geeft Norris er ook een positieve draai aan. 'Het komt goed, maar ik moet dit ding maar dragen in de auto. Dit wordt mijn raceschoen, kijk eens hoeveel grip erop zit.'

Norris is niet de enige coureur die met personele problemen kampt in aanloop naar de Grote Prijs van België. Ook George Russell is niet fit, al denkt hij zelf dat het wel goed komt. (Foto: McLaren F1 Media)

Norris op tijd hersteld van blessure voor Grand Prix van België

Goed nieuws voor de fans van Lando Norris. De McLaren-coureur verscheen afgelopen week met een grote brace om zijn been op zijn Twitch-kanaal, maar de rijder is inmiddels op tijd hersteld voor het komende raceweekend.

Norris raakte tijdens zijn vakantie in Kroatië geblesseerd aan zijn voet. Hoe het incident heeft kunnen gebeuren is niet bekend, wel heeft zijn team laten weten dat het allemaal meevalt. De Brit zal dus zonder pijntjes in de auto kunnen stappen voor de eerste vrije training op Spa. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws