Officieel: Perez verlengt bij Racing Point tot en met 2022 Formule 1

Officieel: Perez verlengt bij Racing Point tot en met 2022

Door Maurits Kappetijn 30 augustus 2019 | 18:07


Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan officieel bekend gemaakt: Sergio Perez heeft verlengd bij Racing Point F1 Team. De Mexicaan tekent een nieuw contract dat hem tot en met 2022 met het team verbindt, aldus het team in een officiële verklaring.

Perez grapte donderdag al dat zijn contractverlenging donderdag niet door ging omdat Valtteri Bottas en Esteban Ocon al de voorpagina's bezet hadden met hun nieuws. Één dag later pakt Perez zijn eigen moment en zet hij zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis. Perez kwam in 2014 bij het team, maar na vijf seizoenen is hij de Britse equipe nog niet zat; beide partijen hebben er nog eens drie jaar aan geplakt.

Drukke week vol contractperikelen 

De rijderscarrousel in de Formule 1 is in de afgelopen week flink op stoom geraakt. Pierre Gasly en Alexander Albon wisselden van team, waarna Valtteri Bottas en Mercedes voor een contractverlenging zorgden. Dat zorgde weer voor een transfer van Esteban Ocon naar Renault voor het komende seizoen. Vrijdagavond werd bekend dat Perez zijn contract bij Racing Point verlengd heeft. (Foto: Racing Point F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws