Norris dacht aan Hubert tijdens GP van België Formule 1

Norris dacht aan Hubert tijdens GP van België

Door Ashna Beek 06 september 2019 | 08:42


Lando Norris heeft toegegeven dat hij veel aan de crash, waarbij Anthoine Hubert om het leven kwam, heeft gedacht. Het besluit om de Belgische Grand Prix door te laten gaan vond hij wel de juiste. 

'De gehele avond en ochtend was behoorlijk deprimerend. Niet alleen voor mijzelf, maar ik denk ook voor veel andere mensen', zegt Norris in gesprek met RaceFans. 'Maar ik hou van racen en Anthoine zeker weten ook. Ik denk dat niet racen het verkeerde besluit zou zijn geweest.'

Norris dacht constant aan Hubert en kon dit ook gedurende de race niet uitschakelen. 'Vooral halverwege de race, toen ik alleen was en met niemand aan het racen was. Ik zat daar maar en dan heb je meer tijd om na te denken. Toen moest ik er opnieuw aan denken', vervolgt Norris. 'Ik was niet zo blij en vrolijk als normaal of zoals ik soms ben. Het was anders. Ik heb niet alles hetzelfde gedaan.' Toch is de McLaren-coureur helemaal klaar voor het aankomende raceweekend. 'Nu is alles weer zoals het moet zijn.'(Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws