Jos Verstappen: 'Toekomst Max bij Red Bull hangt af van prestaties in 2020' Formule 1

Jos Verstappen: 'Toekomst Max bij Red Bull hangt af van prestaties in 2020'

Door Maurits Kappetijn 09 september 2019 | 21:11


Max Verstappen ligt nog tot en met 2021 vast bij het team van Red Bull, maar dat weerhield Rob Kamphues bij het programma Peptalk er niet van om aan vader Jos naar Max' toekomst te vragen. Volgens de oud-coureur rijdt zijn zoon 'gewoon' bij Red Bull volgend jaar, maar is zijn toekomst nog een vraagteken. 

Verstappen wordt dikwijls gelinkt aan Ferrari en Mercedes, zeker toen de verschillen in 2017 en 2018 met de topteams nog groter waren. Verstappen tekende bij Red Bull bij tot en met 2020 en dus zou de Nederlander in 2021 voor een nieuw avontuur kunnen gaan. Dit sluit Jos dan ook niet uit.

'Het aller belangrijkst is dat we een auto krijgen waarmee we wereldkampioen kunnen worden', stelt Verstappen Senior. 'Maar, er is op dit moment nog niets aan de hand. We concentreren ons op 2020 en dan kijken we wel weer verder', aldus de Limburger.

Verstappen verwacht nog overwinningen dit seizoen

In België en Italië had Max het zwaar, maar Jos denkt dat de rest van het seizoen er goed uit ziet voor zijn zoon. 'In Singapore gingen we vorig jaar ook goed en ik denk echt dat we dat we daar voor de overwinning gaan dit jaar. Waarschijnlijk zullen we het in Japan ook erg goed doen en wie weet wat Brazilië, Mexico en de Verenigde Staten brengen. Wel moeten we nog een motor wisselen voor het einde van het jaar.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Koop nu jouw Scuderia Ferrari Grafisch T-Shirt voor de GP van Italië!

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Dr.Kerb
10 Sep 2019 om 06:02

1. “Max Verstappen ligt nog tot en met 2021 vast bij het team van Red Bull...”

2. “Verstappen tekende bij Red Bull bij tot en met 2020 en dus zou de Nederlander in 2021 voor een nieuw avontuur kunnen gaan.”

Misschien een optie dat voordat jullie iets posten een tweede persoon of derde persoon laten nalezen, want je schrijft hier tegenstrijdig. Iedereen die F1 een beetje volgt weet dat het nu na 2020 open ligt voor vele (top)rijders en (top)teams.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws