Like ons!
Jos Verstappen: 'In vorm rakende Leclerc alleen maar mooi voor de sport'

Formule 1

Jos Verstappen: 'In vorm rakende Leclerc alleen maar mooi voor de sport'

Het feit dat Charles Leclerc steeds beter in vorm lijkt te komen is geen bedreiging voor Max Verstappen, maar juist een verrijking voor de sport. Dat stelt Jos Verstappen. De vader van de Red Bull-coureur kijkt uit naar de gevechten tussen de concurrenten aan de top.

Verstappen senior gaat bij Peptalk in op de recente prestaties van Leclerc. 'Of wij bang voor hem zijn? Wij kennen Leclerc al heel lang, Max heeft daar al heel lang tegen gereden. Het is een snelle coureur en het is mijns inziens vooral mooi dat we de komende jaren een strijd zullen krijgen tussen Hamilton, Verstappen en Leclerc. Dat is goed voor de sport.'

Ferrari snel op het rechte stuk, Mercedes en Red Bull kansloos

Overigens denkt Verstappen dat Ferrari haar beste periode in 2019 wel heeft gehad. 'Het was te verwachten dat Ferrari snel zou zijn, vooral op Monza. Op het rechte stuk waren ze zo ontzettend snel, zelfs Mercedes kwam er, met open DRS, niet voorbij. Ik vind het overigens wel vreemd dat Alfa Romeo en Haas een stuk minder snel waren op het rechte stuk, in de wetenschap dat zij dezelfde motor in hun auto's hebben.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven