Update | Schumacher ontslagen uit ziekenhuis Parijs Formule 1

Update | Schumacher ontslagen uit ziekenhuis Parijs

Door Maurits Kappetijn 17 september 2019 | 11:09


Volgens berichten van Le Parisien en Daily Mail is Michael Schumacher overgebracht naar een ziekenhuis in Parijs. De voormalig Formule 1-coureur verbleef al jaren met zijn familie in zijn eigen huis in Zwitserland, maar moet voor een geheime, 'speciale behandeling' naar de Franse hoofdstad.

Schumacher is sinds 2013 niet meer publiekelijk verschenen. De legendarische rijder hield ernstige hersenschade over aan een skiongeluk en er is sindsdien weinig bekend over zijn toestand. Zijn familie houdt zijn toestand geheim en er is dan ook weinig informatie naar buiten gebracht door de jaren heen. Afgelopen jaar werd Schumacher 50 jaar.

De Britse en Franse media weten niet wat voor behandeling er gepland staat voor de Duitser. Wel schrijft men dat het om een tijdelijke overplaatsing gaat. 

Update | Schumacher ondergaat stamceltransplantatie

Volgens de Franse krant Le Parisien ondergaat Michael Schumacher dinsdag een stamceltransplantatie in Parijs. Volgens het Franse dagblad is Schumacher maandag overgebracht naar het Georges Pompidou-ziekenhuis in de Franse hoofdstad voor een stamceldonatie, waarmee ontstekingen in het lichaam geremd moeten worden. 

Le Parisien meldt verder dat verwacht wordt dat Schumacher woensdag weer naar huis kan. Philippe Menasche, een expert op het gebied van stamceltherapie, gaat de behandeling uitvoeren. (Foto: Website Michael Schumacher)

Update | Schumacher bij bewustzijn na stamceltransplantatie

De Franse krant Le Parisien meldt dat Michael Schumacher na zijn stamceltransplantatie bij bewustzijn was. 'Ik heb hem verzorgd en kan verzekeren dat hij bij bewustzijn is', laat een verpleegster aan het genoemde medium weten. Binnenkort gaat de Formule 1-legende terug naar Zwitserland om verder te revalideren. FIA-president Jean Todt schijnt een geheim bezoek hebben gebracht in Parijs aan Schumacher. Drie kwartier lang was hij op de kamer. 

Update | Schumacher ontslagen uit ziekenhuis Parijs

Michael Schumacher is volgens Express ontslagen uit het Georges Pompidou ziekenhuis in Parijs. Hij onderging daar vorige week naar verluidt een stamceltransplantatie. Over de exacte toestand van de Formule 1-legende zijn geen details naar buiten gebracht. Schumacher is op de weg terug naar Zwitserland, om daar zijn revalidatie voort te zetten. 

Bestel nu jouw PUMA Aston Martin Red Bull Racing Logo Hooded!

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

tnaleoR
10 Sep 2019 om 16:02

#keepfightingmichael

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws