Like ons!
Fiorio ziet Verstappen zijn probleem: 'Auto niet voldoende competitief'

Formule 1

Fiorio ziet Verstappen zijn probleem: 'Auto niet voldoende competitief'

Voormalig Ferrari-directeur Cesare Fiorio heeft Max Verstappen hoog zitten en ziet de progressie die de 21-jarige Nederlander boekt. Volgens de Italiaan heeft Verstappen echter één probleem, en dat is zijn RB15.

'Verstappen is op dit moment een zeer complete coureur en maakt veel minder fouten dan in zijn eerste jaren in de Formule 1. Hij heeft ongetwijfeld een groot verlangen om vooraan te rijden, maar helaas is zijn auto niet voldoende competitief', is Fiorio van mening. 'Bij de starts in Spa en Monza maakte Max fouten, maar hij herstelde zich zeer goed in de race in Monza.'

'Ze hebben allemaal laten zien geen plankenkoorts te hebben'

Tegenover Autosprint laat Fiorio ook weten dat hij Verstappen zijn Red Bull-teamgenoot Alexander Albon als één van de nieuwe, snelle talenten ziet. 'Albon is een geweldige bestuurder en ik zou hem in de groep van jonge bestuurders plaatsen die gegarandeerd een mooie toekomst hebben. In deze zwerm jonge talenten zit duidelijk een personage als Verstappen, maar ook heel snelle leeuwen zoals Lando Norris, Antonio Giovinazzi, enzovoorts. Ze hebben allemaal laten zien dat ze geen plankenkoorts hebben en dat is niet iets vanzelfsprekends.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven