Doornbos: 'Vettel staat flink onder druk dankzij prestatie Leclerc' Formule 1

Doornbos: 'Vettel staat flink onder druk dankzij prestatie Leclerc'

Door Michael Jupijn 10 september 2019 | 19:42


Robert Doornbos heeft alleen maar lof voor Charles Leclerc en Ferrari. Voor het eerst in negen jaar tijd wint er een Ferrari-coureur op Monza. De andere kant van Ferrari is minder blij door de slechte prestatie van Sebastian Vettel.

Doornbos bespreekt in zijn wekelijkse column over de prestaties van Ferrari op de thuisbasis. 'Leclerc heeft er hard gevochten want Hamilton heeft het hem zeker niet makkelijk gemaakt. Hij heeft het  meer dan verdiend. De overwinning in Spa was mooi maar deze heeft het seizoen echt compleet gemaakt'. 

Vettel onder druk 

De goede prestatie van Leclerc staat in groot contrast met de race van Sebastian Vettel. Na een spin in de vierde ronde en met een ronde achterstand achter Leclerc was het zeker niet de beste race van de Duitser. Doornbos ziet ook deze problemen bij de viervoudig-wereldkampioen. 'Vettel begint onder hoge druk te staan omdat zijn jongere teamgenoot hem toch om de oren rijdt. Of hij is de komende races meedogenloos snel of ze gaan bij Ferrari langzaam nadenken over een opvolger voor de Duitser. Daarbij kan Daniel Ricciardo een mogelijke kandidaat zijn'. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws