Like ons!
Ricciardo ziet Renault én zichzelf beste weekend van het jaar beleven

Formule 1

Ricciardo ziet Renault én zichzelf beste weekend van het jaar beleven

Renault kan zeer tevreden terugkijken op de Grand Prix van Italië. Daniel Ricciardo eindigde op P4, Nico Hülkenberg op P5. Het was het beste resultaat van het Franse team sinds 2008. Ricciardo zag het goede resultaat in Monza wel aankomen, beweert hij na afloop bij Paddock Pass.

'Dit is mijn beste resultaat van het jaar en het teams beste resultaat sinds 2008. Dat klinkt goed en daar ben ik heel blij mee', begint de Australiër zijn verhaal. 'Het vorige weekend (Spa, red.) was jammerlijk, we hadden meer snelheid om te tonen. Het was dus jammer dat we geen goed resultaat haalden met de bijbehorende punten. Afgelopen weekend kwamen we bij een soortgelijke baan, waardoor ik verwachtte het goed te maken. Een aantal dingen viel onze kant op, zoals de tweede virtuele safety car. Op het eind verliep het soepel. Maar het veranderde het resultaat allemaal niet, we hadden dit tempo gewoon het hele weekend.'

'Zij verdienen een glas champagne'

Het team zal andere verwachtingen hebben gehad. Dat weet Ricciardo ook. 'Ieder jaar komt het team hier met het idee dat dit circuit ons niet ligt. Maar de jongens van de motor hebben echt goed werk geleverd. Om dit resultaat in Monza te halen, is echt een statement. Ik ben trots op de jongens, en ook blij voor ze. Zij verdienen een glas champagne.' (Foto: Renault Sport Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven